ESSI, PARTURI-KAMPAAJA

 

Muodon Essi💜

Essi on meidän väritaikuri ja on työskennellyt Muodossa yli viisi vuotta. Ilahduttaen persoonallaan niin asiakkaitaan kuin meitä muita muotolaisia😍

💇‍♀️ Kampaajana olen tarkka konsultoija. Tykkään suunnitella sekä asiakkaan toiveista, että omasta näkökulmastani uusia ideoita hiuksiin.
🎨 Pidän monipuolisista värjäys- sekä leikkaustöistä, mutta erityisesti haastavat värjäykset ovat mieleeni.
☕ Työkaverina Essi on iloinen, keksekiäs ja auttavainen. Essin nauru helisee niin kampaamon kuin taukotilan puolella, se tuo meille kaikille hymyn huulille.
🏞Hyvänä vastapainona työlleni, tykkään mieheni kanssa käydä kesäisin telttailemassa sekä geokätköilemässä. Sen lisäksi pidän pelaamisesta, sekä sarjojen ja elokuvien katselemisesta. Perhe on minulle hyvin tärkeä ja tietysti kissavanhuksemme Wiski.
🥗Olen erittäin kiinnostunut ruuan laitosta ja kokeilen mielelläni eri reseptejä. Mieheni sanojen mukaan loihdin mistä tahansa aineksista maukasta ruokaa.
📚 Luen paljon kirjoja, joskus jopa niin tiuhaan tahtiin, että lukemani tarinat sekoittuvat keskenään. Kirjahyllystäni löytyy iso kokoelma Stephen Kingin romaaneja.

Essin työinsta on @essimuotoilee

Copyright © 2021 Muotokampaamo | Web System & Design Pro%entti

Seuraa meitä somessa —